. Ma Boglárka napja van.
Dohányboltot üzemeltethetnek
2013-04-23 15:38:36
Dohányboltot üzemeltethetnek

Dohányboltot üzemeltethetnek

Kihirdették és közzétették a dohányboltokra kiírt koncessziós pályázat eredményét, 5415 dohánybolt nyílhat július 1-jével.   Az első fordulóban 1417 koncesszió nem kelt el, kétezernél kevesebb lakosú településeken .  


A második forduló néhány napon belül elindul, kiírják a pályázatot. Vannak olyan esetek is, amikor közeli családtagok pályáztak. A törvény értelmében egy pályázó maximum öt boltot üzemeltethet, ezt összesen 13 pályázónak sikerült elnyernie.

 

Nyírbátorban Bényei Miklós, Czomba Csaba, Kóródi Sándorné, Szűcs Sándorné és Varga Tibor működtethet a jövőben dohányboltot. A környékbeli településeken nem mindenütt volt érvényes pályázat, Nyírbélteken Imre Ferenc és Madarász Tibor, Nyírbogáton  Kóródi Sándor és Kóródi Sándorné, Nyírcsászáriban Mikó Lászlóné, Nyírlugoson Kóródi Sándor és Kóródi Sándorné, Nyírvasváriban Baksa Csabáné, Pócspetriben Támár Andrásné, Teremen Csák Istvánné, Bátorligeten Antal Mihály Encsencsen pedig Erdélyiné Kiss Andrea nyerte el a dohánybolt működtetésének jogát.

 

További híreink
A kormányközeli lap vezércikke arra kéri a minisztert: lépjen félre
Nem egy „elmúlt nyócévvel” ezelőtti cikk jelent meg újra, a Magyar Nemzet mai vezércikkében foglalkozik behatóan Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter előéletével ...
2014-07-31 11:18:09, Hírek, Fókuszban Bővebben
Elhunyt Kiss Péter
Hosszan tartó súlyos betegség után 55 éves korában kedden elhunyt Kiss Péter volt kancelláriaminiszter, az MSZP egyéni országgyűlési képviselője - tudta meg az atv.hu.
2014-07-29 18:14:50, Hírek, Fókuszban Bővebben
Föld alatti mozgalom
Becslések szerint a palesztinok alagútjai 1,25 milliárd dollárba kerültek, melyből békés célokra fordítva fel lehetett volna építeni két jól felszerelt kórházat, húsz isk...
2014-07-29 09:40:26, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Hírhatár információja szerint az országos központ elhatárolódása ellenére az Együtt-PM miskolci szervezete t...
Bővebben >>